0 items
Selecteer een pagina

Direct jouw telefoon of tablet repareren?

Bij ons vind je de juiste onderdelen!

Reparatie

Laat uw telefoon repareren

iPhone Refurbished toestellen

Assessoires

Opladers, kabels, hoesjes

iPhone Refurbished toestellen

AirPods

Direct leverbaar!

AirPods Apple White

Reparaties & Onderdelen bij iRepair Center

Bel direct

+31 6 88 77 66 55

Reparatie

Ga naar de pagina om een

Zoeken

Accu? Scherm? Vind het hier!

Zo goed als nieuw!

Refurbished smartphones en tablets

De weg naar jouw oplossing!

Van welke fabrikant is jouw telefoon?

Smartphone & Tablet reparaties door I Repair Center

Smartphone & tablet reparaties van de meest voorkomende merken smartphones en tablets. Is bijvoorbeeld je Apple of Samsung telefoon kapot? En wil jij deze laten repareren door experts in het vak. Dat kan bij I Repair Center, de specialist voor alle mobiele telefoons. Als reparatieservice hanteert I Repair Center de hoogste kwaliteitsnormen, met OEM (original equipment manufacturer) onderdelen.  Wat inhoud dat dit bedrijf alleen maar met de allerhoogste haalbare kwaliteit van onderdelen werkt. Want er is niets zo vervelend als dat je eigen smartphone of tablet kapot gaat. En jij er een mindere kwaliteit voor terugkrijgt. Lees meer over smartphone en tablet reparaties

Smartphone reparaties

Bij I Repair Center werken wij iedere dag weer aan het vinden van de juiste oplossing voor een kapot product. Het is immers altijd een uitdaging om eerst goed uit te zoeken wat er precies aan de hand is met de desbetreffende mobiele telefoon. De meest voorkomende reparaties voeren wij uit aan bekende merken zoals de iPhone van Apple, of de Galaxy van Samsung. De meeste reparaties die wij als reparatieservice uitvoeren is het vervangen van een kapotte touchscreen scherm, het plaatsen van een nieuwe smartphone accu. Bij de meest voorkomende tablets is dit precies hetzelfde, het vernieuwen van een kapot tablet scherm en het vervangen van niet goed ladende accu.

Is je toestel of tablet defect? Laat hem repareren door i Repair Center

Werkt je mobiele telefoon niet meer naar behoren en wil je dat het zo snel mogelijk wordt gerepareerd? Of heb je simpelweg een vraag? Wij helpen je graag verder. Je kunt altijd bij ons terecht voor een reparatie, weet wel dat de fabrieksgarantie vervalt als je toestel of tablet nog binnen de garantietijd valt. Wij adviseren dan altijd eerst contact op te nemen met de leverancier en te kijken of je het apparaat daar eerst kunt laten maken. Is dit niet het geval kan je altijd bij het I Repair Center terugkomen. Wij repareren je toestel volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met de juiste onderdelen. Je krijgt standaard 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Met uitzondering van val-, stoot- en of waterschade aan het desbetreffende smartphone en of tablet. Wil je meer informatie over de kosten neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor een zeer goede service en streven naar een zeer hoge klanttevredenheid. Heb je op of aanmerkingen? Wij staan altijd open op het verbeteren van onze service. Neem contact op met de klantenservice via telefoonnummer: 0625440028 of via het What’s App logo en start je chat.
Open Chat
Stel hier je vraag!
Hallo, kan ik u helpen?