0 items
Selecteer een pagina

Direct Onzichtbare Bescherming

Instant Invisible Shield de onzichtbare bescherming voor ieder apparaat

Wil jij direct een onzichtbare bescherming voor je mobiele telefoon, tablet, spelcomputer of slimme horloge? Dat kan allemaal met de nieuwste innovatie voor het beschermen van beeldschermen.

 

Bescherming ontworpen voor extremen

Invisible Shield zet de industriestandaard voor schermbescherming. Ze zijn begonnen met componenten van militaire kwaliteit. Door de juiste weg in te slaan en gebruik te maken van nieuwe technologieën, gepatenteerde lijmen. Heeft dit geresulteerd in een doorontwikkeling van het product . Invisible Shield leidt het peloton vol vertrouwen en stelt je in staat hetzelfde te doen.

Krachtige bescherming tegen stoten

De technologie van Invisible Shield is ontworpen om de schokken van een impact te absorberen en te verspreiden over het hele beeldscherm, waardoor het scherm intact blijft en je de vrijheid hebt om onbevreesd te zijn als het om het beeldscherm gaat van je toestel.

Krasbescherming voor dagelijkse gebruik

InvisibleShield beschermt het scherm tegen krassen die kunnen voorkomen door het alledaagse gebruik, om nog maar te zwijgen van de ruige en tuimelende omgeving van bijvoorbeeld een tas. Je kunt erop vertrouwen dat het onzichtbare schild tegen een stootje kan. Maar het beeldscherm van de telefoon, tablet, spelcomputer en of smart watch blijft net zo glad en schoon als de dag dat je het kocht.
Open Chat
Stel hier je vraag!
Hallo, kan ik u helpen?