0 items
Selecteer een pagina

Galaxy A Series

Toont alle 17 resultaten

Galaxy A series

Samsung De Samsung Galaxy A series is een lijn van middenklasse smartphones en tablets. Vervaardigd door Samsung Electronics als onderdeel van hun Galaxy-lijn. De eerste modellen in de A serie, de eerste generatie Samsung Galaxy A3 en A5. Deze werden geïntroduceerd in december 2014 en uitgebracht in maart 2015. Na de aankondiging van de serie 2017 kondigde Samsung aan dat ze hoopten tot 20 miljoen smartphones. Uit de Galaxy A-serie te verkopen, gericht op consumenten in Europa, Afrika, Azië, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Vanaf 2020 zijn de meeste modellen uit de Galaxy A-serie in de meeste landen verkrijgbaar. Galaxy Tab A maakt ook deel uit van de A-serie en is ook in de meeste landen verkrijgbaar.

Samsung Galaxy A series

De Samsung Galaxy A series is een lijn van middenklasse smartphones en tablets. Vervaardigd door Samsung Electronics als onderdeel van hun Galaxy-lijn. De eerste modellen in de serie, de eerste generatie Samsung Galaxy A3 en A5. Deze werden geïntroduceerd in december 2014 en uitgebracht in maart 2015. Samsung introduceerde de 2020 Galaxy A-serie een paar maanden na de release van de mid-generation refresh van de 2019-serie (Ax0s-modellen). De serie bracht nieuwe functies. Zoals geometrisch ontwerp, nieuwere en snellere SoC’s (vergeleken met hun voorganger), Hole-punch-display (op sommige apparaten) en meer RAM- en opslagopties.

Ten eerste de A serie omvat momenteel tien smartphones: Galaxy A01, Galaxy A11, Galaxy A21, Galaxy A21s, Galaxy A31, Galaxy A41, Galaxy A42 5G, Galaxy A51, Galaxy A71, Galaxy A51 5G en Galaxy A71 5G. Ten tweede de Galaxy A01 was het tweede ultra-budgetmodel binnen de Galaxy A-serie, de eerste was de Galaxy A2 Core uit 2019. Met als conclusie zo heeft iedere serie van Samsung zijn eigen unieke eigenschappen. Wil je meer informatie over Samsung? Neem contact op met het I Repair Center.

Open Chat
Stel hier je vraag!
Hallo, kan ik u helpen?