0 items
Selecteer een pagina

Galaxy Note Series

Toont alle 2 resultaten

Samsung Galaxy Note Series

De Samsung Galaxy Note series is een serie high-end Android phablets en smartphones. Deze zijn ontwikkeld en op de markt gebracht door Samsung Electronics. De lijn is voornamelijk gericht op gemakkelijke pen computers. Alle Galaxy Note-modellen worden geleverd met een styluspen en bevatten een drukgevoelige Wacom-digitizer. Alle Galaxy Note-modellen bevatten ook softwarefuncties die zijn gericht op de stylus. En de grote schermen van deze apparaten. Zoals apps voor het maken van notities en digitale scrapbooking en multitasking op een gedeeld scherm. De lijn doet dienst als het vlaggenschip van Samsung en is gepositioneerd boven de Samsung Galaxy S-serie.

Galaxy Note Series

De Galaxy Note smartphones worden beschouwd als de eerste commercieel succesvolle van “phablets”. Ten eerste het zijn klasse smartphones met grote schermen die bedoeld zijn om de functionaliteit van een traditionele tablet te combineren met die van een telefoon. Ten tweede Samsung heeft tussen september 2011 en oktober 2013 meer dan 50 miljoen Galaxy Note-apparaten verkocht. Als derde 10 miljoen exemplaren van de Galaxy Note 3 zijn in de eerste 2 maanden verkocht. Ten vierde 30 miljoen waren van de Note II, terwijl de originele Galaxy Note ongeveer 10 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Met als conclusie dat iedere Galaxy Note zijn eigen unieke eigenschappen heeft. En dus nog steeds de moeite waard is om te laten repareren.

Galaxy Note Serie laten repareren

Aangezien iedere serie van Samsung zijn eigen unieke eigenschappen heeft. Kan je een kapotte Samsung Galaxy Note bij het I Repair Center laten repareren. Wil je meer informatie over Samsung? Neem contact op met het I Repair Center.

Open Chat
Stel hier je vraag!
Hallo, kan ik u helpen?