0 items
Selecteer een pagina

Galaxy Tab

Toont alle 7 resultaten

Galaxy Tab reparatie

Galaxy Tab reparatie van de Samsung tablet. Is je Samsung Galaxy tablet kapot? En wil jij deze laten repareren door experts in het vak. Dat kan bij I Repair Center, de specialist voor alle Samsung producten. Wij repareren je Samsung Galaxy, Tabs en smart Watches. Volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met de juiste onderdelen. Want er is niets zo vervelend, als dat je eigen Samsung Galaxy Tab kapot gaat.

Galaxy reparaties

Bij I Repair Center werken wij iedere dag weer aan het vinden van de juiste oplossing voor een kapotte Galaxy Tab product. Het is immers altijd een uitdaging om eerst goed uit te zoeken wat er met het desbetreffende tablet aan de hand is. De meest voorkomende Galaxy Tab reparaties die wij bij het I Repair Center uitvoeren is het vervangen van kapotte schermen en het plaatsen van nieuwe accu’s. Bij Samsung Galaxy telefoon is dit precies hetzelfde. Het vernieuwen van een kapot telefoon scherm en het vervangen van niet goed ladende accu’s.

Samsung Galaxy Tab tablet defect

Werkt je Samsung tablet niet meer naar behoren en wil je dat het zo snel mogelijk wordt gerepareerd? Of heb je simpelweg een vraag? Het I Repair Center helpt je altijd verder. Je kunt altijd bij ons terecht voor reparatie, zowel binnen- als buiten de garantie. Wij repareren je toestel volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met de juiste onderdelen. Je krijgt 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Met uitzondering van val-, stoot- en waterschade van de desbetreffende Galaxy Tab.

Open Chat
Stel hier je vraag!
Hallo, kan ik u helpen?