0 items
Selecteer een pagina

Galaxy

Toont alle 20 resultaten

Galaxy reparatie

Galaxy reparatie van de Samsung smartphone. Is je Samsung mobiele telefoon kapot? En wil jij deze laten repareren door experts in het vak. Dat kan bij I Repair Center, de specialist voor alle Samsung producten. Wij repareren je Samsung Galaxy, Tabs en Watches. Volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met de juiste onderdelen. Want er is niets zo vervelend, als dat je eigen Samsung smartphone kapot gaat.

Galaxy reparaties

Hier bij het I Repair Center werken wij iedere dag weer aan het vinden van de juiste oplossing voor een kapotte Galaxy product. Het is immers altijd een uitdaging om eerst goed uit te zoeken wat er met het desbetreffende mobiele telefoon aan de hand is. De meest voorkomende Galaxy reparaties die wij bij het I Repair Center uitvoeren is het vervangen van kapotte schermen en het plaatsen van nieuwe accu’s. Bij Samsung Tabs is dit ook precies hetzelfde. Ten eerste het vernieuwen van een kapot Tab scherm. En ten tweede het vervangen van een niet goed ladende accu.

Samsung Galaxy toestel defect

Werkt je Samsung telefoon niet meer naar behoren en wil je dat het zo snel mogelijk wordt gerepareerd? Of heb je simpelweg een vraag? Het I Repair Center helpt je altijd verder. Je kunt altijd bij ons terecht voor reparatie, zowel binnen- als buiten de garantie. Wij repareren je toestel volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met de juiste onderdelen. Je krijgt 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Met uitzondering van val-, stoot- en waterschade van de desbetreffende Galaxy smartphone.

Open Chat
Stel hier je vraag!
Hallo, kan ik u helpen?