0 items
Selecteer een pagina

Samsung Galaxy S7 EDGE G935

Toont alle 9 resultaten

Samsung Galaxy S7 EDGE G935 reparatie

Samsung Galaxy S7 EDGE G935 reparatie van de Samsung smartphone. Is je Samsung mobiele telefoon kapot? En wil jij deze laten repareren door experts in het vak. Dat kan bij I Repair Center, de specialist voor alle Samsung producten. Wij repareren je Samsung Galaxy, Tabs en Watches. Volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met de juiste onderdelen. Want er is niets zo vervelend, als dat je eigen Samsung smartphone kapot gaat.

Samsung Galaxy S7 EDGE G935 reparaties

Bij I Repair Center werken wij iedere dag weer aan het vinden van de juiste oplossing voor een kapotte Samsung Galaxy S7 product. Het is immers altijd een uitdaging om eerst goed uit te zoeken wat er met het desbetreffende mobiele telefoon aan de hand is. De meest voorkomende Galaxy reparaties die wij bij het I Repair Center uitvoeren is het vervangen van kapotte schermen en het plaatsen van nieuwe accu’s. Bij Samsung Tabs is dit ook precies hetzelfde, het vernieuwen van een kapot Tab scherm en het vervangen van niet goed ladende accu’s.

Samsung Galaxy S7 toestel defect

Werkt je Samsung S7 EDGE telefoon niet meer naar behoren en wil je dat het zo snel mogelijk wordt gerepareerd? Of heb je simpelweg een vraag? Het I Repair Center helpt je altijd verder. Je kunt altijd bij ons terecht voor reparatie, zowel binnen- als buiten de garantie. Wij repareren je toestel volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met de juiste onderdelen. Je krijgt 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Met uitzondering van val-, stoot- en waterschade van de desbetreffende Galaxy S7 EDGE G935 Smartphone. Wil je meer informatie over het laten repareren van je smartphone? Bel direct of neem contact op via e-mail.

Open Chat
Stel hier je vraag!
Hallo, kan ik u helpen?