0 items
Selecteer een pagina

Screen Protector

Toont alle 9 resultaten

Screen protector

Een screen protector beschermt je telefoon optimaal! De screenprotector op maat. De uitgebreide collectie screen protectors biedt altijd een perfecte oplossing om je smartphone krasvrij te houden. Tevens beschermt een screen protector tegen een kapot scherm. De meeste touch screens hebben wij op voorraad liggen. Wil je het zeker weten? Bel gerust de klantenservice.

Screen protector beschermt

Als je precies wilt weten of jij het juiste scherm besteld? Helpen wij je graag verder. Er is voor ieder uniek toestel een eigen screenprotector. Niets is meer storend dan een krasje op het scherm van je eigen smartphone. Ondanks de snelle ontwikkelingen in de kwaliteit van het glas van smartphones, zijn deze helaas nog altijd gevoelig voor krassen. Gelukkig zijn deze eenvoudig te voorkomen met een screenprotector. Kies daarom voor een screenprotector die jouw telefoon langer als nieuw houdt!

Assortiment screen protectoren

Ons assortiment van een eigen merk screenprotectors is opgebouwd uit een verscheidenheid aan type en soorten. Wij bieden ook screenprotectors aan van ons eigen merk! Deze hebben wij speciaal laten ontwikkelen om te kunnen voorzien aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wat is de beste screenprotector?

Welke screenprotector precies het beste is, is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke voorkeur en de situatie waarin je jouw telefoon gebruikt. Uiteindelijk komt het vaak neer op een balans tussen bescherming en gebruiksgemak. Dankzij de vier lagen van ieder specifiek scherm. sterke 9D h9 Screen Protector bestaat uit vier lagen. Laag 1 is de olie resistante coating tegen vuil en vlekken. De tweede laag is het krasbestendige tempered glass. De derde laag is een premium protection laag voor extra goede bescherming. De laatste is de vierde laag, is een zelfklevende laag voor het plaatsen op de telefoon of het tablet. Het plaatsen van de screen protector is erg makkelijk.

Open Chat
Stel hier je vraag!
Hallo, kan ik u helpen?